sertifikat

Hvorfor male tak?

Du maler taket fordi det får et flott og nesten som nytt utseende, med en ny slitesterk og beskyttende overflate som kan motstå nedbryting fra vær og vind. Tak blir utsatt for store varme- og kuldeforskjeller, sol og mengder av vann som sliter på dem og bryter dem ned. Dette bør stoppes, så takene ikke får så mye fuktighet at de får frostsprengninger og blir ødelagt. Det kan reduseres med profesjonell takrens og maling.
 
Prosessen med takrens og maling foregår over to arbeidsdager, så byggerotet varer ikke lenge. Rensingen foregår med en spesiell høytrykksspyler, som fjerner alle alger og skitt, så det blir et helt rent underlag.
Når taket er tørt, males taket med 2–3 lag med Nowocoat takmaling avhengig av taktype, og hvis taket er svært porøst, kan det med fordel grunnes. Den profesjonelle takmaleren vurderer taket og velger ut i fra det hvilket malingssystem som skal benyttes.
Husk alltid og benytte en profesjonell maler, som vet hvordan det skal gjøres, slik at du er sikret et holdbart resultat
Spør etter et sertifikat der det står at takmalingen som brukes, har gjennomgått diverse tester etter internasjonale standarder, så du er sikker på at det er et kvalitetsprodukt. Nowocoat har et eget test- og utviklingslaboratorium med ytterst kompetente kjemiingeniører og laboranter som har over 45 års erfaring.
 
Taket på en vanlig enebolig kan males for ca. kr. 15–25.000,- avhengig av bl.a. antall kvadratmeter.
Når du har malt taket, kan du nyte det i over 10 år hvis du sørger for å holde det ved like med årlig algebehandling med Neutralon. Neutralon er det eneste danskproduserte algemiddelet som er godkjent av Miljøstyrelsen.