Om NowoCoat takmalingVil du også taket ditt skal være flott og beskyttet?

Et flott hus fortjener et flott tak. Et gammelt og slitt tak kan forringe verdien av et hus. Alderen setter sine spor; svært mange tak er i dag grå og skitne, og den opprinnelige malingen er borte p.g.a. slitasje fra regn, snø og sol. Denne nedbrytingen ødelegger taket, da det medfører at fuktighet kan trenge ned i taket og skape grobunn for blant annet mose, alger og frostsprengninger. Det ser slitt ut! Heldigvis er det ikke nødvendig med et nytt, dyrt tak. Det gode, gamle taket kan males. Det får nytt liv og gode dager, blir beskyttet effektivt mot været, og du kan legge 1O–15 år til takets levetid når du maler det med den originale NowoCoat takmaling. Taket får ny beskyttelse og blir flott når det er malt – og så er det billigere enn du tror.

 

Forleng takets levetid

Hvis du har et tak av fibersement, betong eller stål, kan det beskyttes og få en ny robust overflate. Det gjøres med en av våre innovative, holdbare takmalinger, som på grunn av vår mangeårige erfaring og unike sammensetning av de beste råvarer, er sterke, UV-stabile og fleksible for å motstå all slags vær.
 

  • Ny robust overflate
  • Spar op till 75% i forhold til et nytt tak
  • Mange vakre farger
  • Forleng med 10-15 år
  • På få arbeidsdager
  • Dansk kvalitetsprodusent

 

Vi anbefaler å holde taket ved like med en Neutralon algebehandling minst annethvert år for et holdbart og rent tak.
Takfagfolk renser og maler taket ditt med spesialutviklet utstyr. I løpet av få arbeidsdager har du et «nytt» tak, som du kan glede deg over i mange år fremover. Spar opptil 75 % ved å få malt fremfor å skifte ut taket.
Det er ikke bare for økonomiens skyld, men også for miljøet, når vi bruker det som fungerer om igjen, og ikke bare kaster det.